Uz podršku

Poslovni partneri

Medijski partneri

Reklame

08.07.2015. - У 2015. гoдини обнова 775 килoметара aтарских путевa

Министар пољопривреде и заштите животне средине проф. др Снежана Богосављевић Бошковић  и представници 63 градова и општина потписаће, у среду 8. јула 2015. године, у 10 часова, уговоре о уређењу атарских путева, у Клубу посланика (Толстојева 2).

Вредност пројекта, чија се реализација очекује до краја ове године, износи 715 милиона динара и ревитализоваће се око 775 километара пољских путева. Прошле године потписани су уговори са представницима четрдесет локалних самоуправа, у вредности од 650 милиона динара и  ревитализовано је преко 515 километара пољских путева.

Уређење пољопривредног земљишта изградњом или ревитализацијом пољских путева, представља једну од најзначајних мера којом ће се омогућити бољи услови живота и рада пољопривредника, али и свих других људи који живе у руралном подручју. Такође, биће омогућен лакши, безбеднији и ефикаснији транспорт пољопривредника али и пољопривредних производа, што има посебан значај за транспорт воћа и поврћа. Реализацијом уговора који ће се сутра потписати, директну корист имаће више хиљада пољопривредника, јер ће ове путеве користити за одлазак и долазак до свог пољопривредног земљишта.

Сниматељима и фоторепортерима медијских кућа омогућено је снимање уводног обраћања учесника програма, као и потписивања уговора, након чега су предвиђене изјаве за медије учесника.

Молимо заинтересоване медијске куће да своје акредитације пошаљу на адресу prеss@minpolj.gov.rs.

NazadSve vesti


17612601