Uz podršku

Poslovni partneri

Medijski partneri

Reklame

06.04.2015. - Министар Богосављевић Бошковић у Браничевском округу: „Производња меда да задржи младе на селу“

Министaр пољопривреде и заштите животне средине проф.др Снeжaнa Бoгoсaвљeвић Бoшкoвић са сарадницима посетила је данас, 04. априла 2015. године Браничевски округ.

У селу Каменово код Петровца на Млави, министар Богосављевић Бошковић је отворила традиционални Сабор „Дани млавско – хомољских пчелара“.

„ Поред изванредних услова, стручњака, знања и што је најважније вредних домаћина, нема разлога да Европски произвођачи имају боље резултате. Пример за одличне резултате у нашој земљи су пчелари са својим производима, који се, осим у нашој земљи, налазе и на тржишту Европе и света“, подвукла је министар Богосављевић Бошковић и подсетила пољопривредне произвођаче да ће Министарство и убудуће, као најближи сарадник, учинити све да помогне како би се повећала производња и конкуренција, што би резултирало тиме да млади не напуштају ове просторе, већ постану произвођачи са добрим резултатима чиме би себи обезбедили квалитетан и просперитетан живот на селу.

У згради СО Петровац на Млави, министар Богосављевић Бошковић је са сарадницима разговарала са начелником Браничевског округа, председницима општина и пољопривредним произвођачима о изазовима и проблемима са којим се сусрећу и решењима којима би Министарство пољопривреде и заштите животне средине помогло да се побољша и заштити производња.

Министар Богосављевић Бошковић је посетила и винарију „Милошевић“ у селу Лопушник и фарму свиња у селу Трновче.

NazadSve vesti


17438296