Uz podršku

Poslovni partneri

Medijski partneri

Reklame

03.11.2014. - Почео билатерални скрининг за Преговарачку групу 12 – Безбедност хране ветеринарска и фитосанитарна политика

Након одржаног експланаторног скрининга у фебруару месецу ове године, у Бриселу се у периоду од 20. до 24. октобра, одржава билатерални скрининг за Преговарачку групу 12 – Безбеденост хране, ветеринарска и фитосанитарна питања.


Делегација Републике Србије, коју предводи председник Преговарачке групе 12 Данило Голубовић на састанку билатералног скрининга представиће представницима Европске комисије пресек законодавства Републике Србије у области безбедности хране, ветеринарских и фитосанитарних питања, степен усклађености са правним тековинама ЕУ и планове за постизање потпуне усаглашености.


Област безбедности хране, ветеринраских и фитосанитарних питања представља захтевну и сложену област у процесу преговора за приступање Републике Србије Европској унији, која захтева стално унапређење система безбедности хране како би се обезбедила безбедна и квалитетна храна потрошачима, како на домаћем тако и на иностраном тржишту.

NazadSve vesti


17310281