Uz podršku

Poslovni partneri

Medijski partneri

Reklame

08.07.2014. - Podsticaji za razvoj lokalne privrede

Konferencija pod nazivom Podsticaji za razvoj lokalne privrede održana je danas u sali Gradske opštine Čukarica.

Na početku konferencije prisutne je u ime Gradske opštine Čukarica, kao domaćina skupa pozdravio predsednik Srđan Kolarić, koji je istakao da je cilj konferencije povezivanje lokalne privredne zajednice radi unapređenja saradnje, razmene znanja, podsticanja inovacija i rasta konkurentnosti.

Na konferenciji su učestvovali predstavnici Sekretarijata za privredu, Nacionalna agencija za regionalni razvoj, Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza, Agencije za osiguranje kredita i finansiranje izvoza, Nacionalne službe za zapošljavanje i Privredne komore Srbije. Oni su predstavili konkretne programe koje realizuju a koji su usmereni na pružanje podršku privrednicima u poslovanju ili početku poslovanja.

Pomoćnik direktora Nacionalne agencije, Vladimir Jovanović na konferenciji je predstavio dva programa, jedan namenjen unapređenju konkurentske pozicije privrednih subjekata, a drugi za unapređenje poslovanja privrednih subjekata na čijem čelu su žene. Za ova dva programa u toku je javni poziv.

NazadSve vesti


17308935