Uz podršku

Poslovni partneri

Medijski partneri

Reklame

20.05.2014. - Konferencija za novinare povodom predstojećeg 81. Međunarodnog polјoprivrednog sajma

Ministar polјoprivrede i zaštite životne sredine prof. dr Snežana Bogosavlјević Bošković govoriće u utorak 13. maja 2014. godine u 11 časova, na konferenciji za novinare povodom 81. međunarodnog polјoprivrednog sajma, u Medija centru (Terazije 3) u Beogradu. Ovom prilikom, ministar polјoprivrede i zaštite životne sredine prof. dr Bogosavlјević Bošković predstaviće aktivnosti resornog ministarstva na predstojećem Međunarodnom sajmu polјoprivrede koji će se održati na Novosadskom sajmu od utorka 20. maja – do ponedelјka 26. maja 2014. godine.

Ministarstvo polјoprivrede i zaštite životne sredine tradicionalno se predstavlјa na svom štandu u Master hali. Zemlјa partner Međunarodnog polјoprivrednog sajma, ove godine je Holandija koja će u Hali 1, predstaviti kompanije iz oblasti agrarne proizvodnje.

U organizaciji Ministarstava polјoprivrede Holandije i Srbije, u utorak, 20. maja u Kongresnom centru „Master“ Novosadskog sajma biće priređena Panel diskusija, na temu „Evropski trendovi u polјoprivredi“.

Sajam će obeležiti Izložba polјoprivredne mehanizacije i Nacionalna izložba stoke, koja se tradicionalno organizuje pod pokrovitelјstvom Ministarstva polјoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije, koje će i ove godine podržati i Izložbu organske proizvodnje u Hali 3 Novosadskog sajma.

O koncepciji i sadržajima Međunarodnog polјoprivrednog sajma, na konferenciji će pored ministra prof. dr Bogosavlјević Bošković govoriti i generalni direktor Novosadskog sajma, doc. dr Dragan Lukač, Ambasador Kralјevine Holandije u Beogradu, Loran Stokvis, zamenik generalnog direktora Kompanije „Delta Đenerali Osiguranje“ – Generalnog sponzora Međunarodnog polјoprivrednog sajma, Dragan Filipović i rukovodilac za polјoprivredno bankarstvo „Kredit Agrikol banke Srbija“ – Banke partnera Međunarodnog polјoprivrednog sajma, Aleksandar Simić.

NazadSve vesti


17381016