Uz podršku

Poslovni partneri

Medijski partneri

Reklame

12.03.2014. - Mirović: Nastavićemo da pomažemo izgradnju poslovne zone u Bečeju

Ministar regionalnog razvoja i lokalne samouprave Igor Mirović sastao se danas predsednikom opštine Bečej Vukom Radojevićem sa kojim je razgovarao planovima opštine u pogledu razvoja i podršci države na stvaranju povoljnog poslovnog ambijenta u ovoj opštini.

Na sastanku je bilo reči i o dva projekta kojim je ova opština konkurisala za dva programa podrške Ministarstva - Program Gradimo zajedno za 2014. godinu i Program mera infrastrukturnog opremanja poslovnih zona.

U pitanju je projekat izgradnje saobraćajnice u Bačkom Petrovom Selu i projekat izgradnje kanalizacije otpadnih voda i crpne stanice "CS - 1" u delu industrijske zone u Bečeju.

Ministar Mirović je danas u Bečeju rekao da će Ministarstvo regionalnog razvoja i lokalne samouprave nastaviti da pomaže izgradnju i razvoj poslovne zone u toj opštini. On je upravo u toj industrujskoj zoni zajedno sa direktorom kompanije KWS u Srbiji položio kamen temeljac za izgradnju novog centra za doradu semena u koji će biti uloženo više od 40 miliona evra i zapošljeno preko 200 radnika.

„Stvaranje dobre poslovne infrastrukture je znak i poziv kako stranim, tako i domaćim investitorima, da dođu i investiraju u Bečej“, naglasio je Mirović.

NazadSve vesti


16349292