Uz podršku

Poslovni partneri

Medijski partneri

Reklame

10.03.2014. - Stevanović u poseti Raškom okrugu

Državni sekretar u Ministarstvu regionalnog razvoja i lokalne samouprave Dragan Stevanović rekao je prilikom posete Raškom okrugu je podrška malim i srednjim privrednicima koji su trenutno najjači oslonac u našoj zemlji, nedovoljna, i naglasio da ona u narednom periodu mora biti intenzivnija.

Stevanović je nakon sastanka sa gradonačelnikom Novog Pazara Mehom Mahmutovićem, sa kojim je razgovarao o planovima Ministarstva, budućoj saradnji, kao i o projektima koje grad ima u planu, posetio fabriku nameštaja Tahirović, koja je nedavno većim delom izgorela. Tom prilikom Stevanović je izjavio da se privrednicima mora posvetiti veća pažnja, jer su oni ti koji izdržavaju javni sektor i da moraju biti zaštićeni od strane države koliko je god to moguće. Pružio je punu podršku rukovodstvu fabrikeu daljem oporavku i radu, jer fabrika trenutno zapošljava 120 ljudi i pored gubitaka izazvanih požarom, ni jedan radnik nije otpušten.

Državni sekretar Stevanović je posetio i Vrnjačku Banju gde se sastao sa predsednikom opštine Bobanom Đurovićem i rukovodstvom HTP Fontana, firme u restruktuiranju. Tom prilikom omogućio im je sastanak sa ministrom privrede, kako bi im se obezbedila pomoć i sagledale sve mogućnosti oporavka hotela.

U Kraljevu je sa gradonačelnikom Draganom Jovanovićem i rukovodstvom grada razgovarao o projektu izgradnje infrastrukture u industrijskoj zoni.

NazadSve vesti


17310260