Uz podršku

Poslovni partneri

Medijski partneri

Reklame

03.03.2014. - Grad Čačak - Predsednik Privredne Komore Srbije posetio Čačak

U delegaciji Privredne komore pored Predsednika PKS gospodina Željka Sretića bili su i gospodin Raša Ristivojević, potpredsednik Komore, gospodin Miodrag Kapor, Šef Kabineta, gospodin Aleksandar Gračanac, sekretar Odbora za mala i srednja preduzeća i gospodin Marko Obradović, samostalni savetnik u Kabinetu.

Na početku posete, gospodin Sertić je imao sastanak sa predstavnicima Udruženja poslovnih žena NADEŽDA PETROVIĆ, nakon čega je obišao Preduzeće STUDIO MARUŠKA, čija je vlasnica gospođa Mara Topalović, kao i SZUR DESSERT, vlasnice gospođe Zorice Selaković.

U nastavku posete, predsednik Privredne komore se sastao sa gradonačelnikom Čačka, gospodinom Vojislavom Ilićem i njegovim saradnicima, a potom i sa privrednicima Čačka. Sastanku su prisustvovali predstavnici poslovnih udruženja – PU GRADAC 97, PU UNIJA ČAČAK 2000 i UPŽ NADEŽDA PETROVIĆ, kao i predstavnici FORUMA PRIVREDNIKA i REGONALNE PRIVREDNE KOMORE KRALjEVO – RJ ČAČAK. Tema sastanka je bila: ZAJEDNIČKE AKTIVNOSTI NA UNAPREĐENjU I PROMOCIJI PRIVREDE ČAČKA.

NazadSve vesti


17436763