Uz podršku

Poslovni partneri

Medijski partneri

Reklame

03.03.2014. - Opština Vrnjačka Banja - Italijani grade AKVA PARK

Kompanija iz Barija zainteresovana za ulaganja u zdravstveni turizam, izgradnju hotela, akva-parka, sportsko-rekreativnog centra . Italijanska kompanija „GVM ker end riserč“ iz Barija zainteresovana je za ivesticiona ulaganja u zdravstveni turizam, izgradnju hotela, akva-parka, sportsko-rekreativnog centra „Raj“ i druge projekte u Vrnjačkoj Banji.

Ova firma koja spada među prvih pet bolničkih lanaca Evrope, planira da uloži više desetina miliona evra. To je posle razgovora sa predsednikom vrnjačke opštine Bobanom Đurovićem izjavio dr Frančesko Marinđeli, izvršni direktor međunarodnog odeljenja kompanije GVM. On je ovih dana sa saradnicima boravio u Vrnjačkoj Banji gde je posetio i nekoliko lokacija pogodnih za gradnju zdravstvenih, turističko-ugostiteljskih, i sportsko-rekreativnih objekata.

- Za kratko vreme stekao sam predivne utiske o banji i prirodnim lepotama koje je okružuju, a nadasve o ljudima koji su izuzetno gostoprimljivi i spremni na saradnju. Nastavićemo započete razgovore, a nadam se uskoro i okončati na obostrano zaovoljstvo – rekao je dr Marinđeli.

Razgovorima predstavnika vrnjačke opštine i italijanske kompanije prisustvovali su i Predrag Mikić, savetnik za privredu predsednika Republike, i Zoran Bojanić, narodni poslanik iz ovog kraja.

MREŽA BOLNICA ITALIJANSKA bolnička kompanija GVM sa 23 bolnice u Italiji, Francuskoj, Poljskoj i Albaniji je usmerena ka lečenju kardiovaskualrnih, neuroloških, ortopedskih i onkoloških bolesti i zapošljava više od 5.000 radnika koji godišnje zbrinu – četiri miliona pacijenata!

NazadSve vesti


17310195